woensdag 9 september 2015

Komende zondag GRATIS workshop over BEZIELING in onze StudioWe gaan een nieuw avontuur beginnen! 
Komende zondag 13 september van 13.30-15.30 organiseren we een schrijfsalon met als thema "the Fire starter sessions". Een geweldig boek van Danielle LaPorte dat je helpt je eigen weg, missie, bestemming, succes, doel, geluk te vinden op een manier die helemaal bij jou past, zonder rat-race gevoel en gestuurd vanuit gemak en ontspanning. 
Wij (Karin Schrama en Saskia de Bruin) zijn dol op dit boek en het heeft onze manier van werken behoorlijk veranderd en een zet gegeven in de richting van meer flow en plezier. 

Zondag vertellen we wat meer over het boek en over de e-course die we hebben gemaakt n.a.v. dit boek. Maar het wordt geen reclame gebabbel, we gaan vooral gewoon lekker schrijven. We schrijven over het thema: WAAR IS JE BEZIELING GEBLEVEN"? 


We stellen onszelf al schrijvend, vragen over onze verlangens, en waar we ze onderweg uit het oog hebben verloren. Dus ook als dat hele fire starters boek je nog niet in vuur en vlam zet, gewoon een heerlijke schrijfsalon. 
En nog een voordeel! Het kost je geen cent. We hebben gewoon zin om weer eens flink ons schrijfvuur op te doen laaien. 

Kom je? Je hoeft je niet op te geven, je kunt gewoon aanschuiven. (mits je niet met 100 vrienden tegelijk komt aanvliegen! Haha)

Adres:
Studio van Saskia
Gebouw Concordia
westeinde 297 Berkhout (NH) (30 min vanaf Amsterdam)

HIER kun je meer informatie vinden over het boek en onze cursus "The fire starter sessions". 

Laat je Bezieling nooit wegfladderen! 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten